17 Ιουνίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ



Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με την σχολική γιορτή λήξης δημοτικού σχολείου του Δήμου μας, η Ένωση Γονέων:

Δηλώνει την συμπαράστασή της στους εκπαιδευτικούς και το έργο τους , που δεν τελειώνει στις αίθουσες διδασκαλίας αλλά αφορά και σε επιπλέον δράσεις, όπως η οργάνωση σχολικών γιορτών, ιδιαίτερα δε όταν αυτές, έχουν στόχο να προάγουν τα ιδεώδη της ειρήνης και του πολιτισμού, έχουν παιδαγωγικό και βιωματικό χαρακτήρα και βασίζονται σε διδαχθείσες ενότητες των μαθητών.

Δηλώνει την συμπαράστασή της στο έργο των Συλλόγων Γονέων, όταν αυτό κινείται σύμφωνα με τα νομίμως και ανά καταστατικό προβλεπόμενα.

Η Ένωση Γονέων καταδικάζει δημοσιεύματα όπου καταγράφονται πρόσωπα ανήλικων μαθητών, ενώ επιπλέον συνοδεύονται από φωτογραφίες που είναι εντελώς ξένες με την περίσταση, με αποτέλεσμα να δημιουργούν ψευδείς εντυπώσεις, να στιγματίζουν σχολικούς χώρους, να επιχειρούν να διαβάλουν το αποτέλεσμα της εργασίας εκπαιδευτικών, μαθητών και Συλλόγων Γονέων και να υποκινούν απαράδεκτες υβριστικές αντιδράσεις.

​ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ​ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

Η Ένωση Γονέων Παπάγου Χολαργού στηρίζει τον αγώνα των μαθητών και των   φοιτητών ενάντια στο νομοσχέδιο που θέλει να καταθέσει η κυβέρνηση ...