17 Ιουνίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑΜε αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με την σχολική γιορτή λήξης δημοτικού σχολείου του Δήμου μας, η Ένωση Γονέων:

Δηλώνει την συμπαράστασή της στους εκπαιδευτικούς και το έργο τους , που δεν τελειώνει στις αίθουσες διδασκαλίας αλλά αφορά και σε επιπλέον δράσεις, όπως η οργάνωση σχολικών γιορτών, ιδιαίτερα δε όταν αυτές, έχουν στόχο να προάγουν τα ιδεώδη της ειρήνης και του πολιτισμού, έχουν παιδαγωγικό και βιωματικό χαρακτήρα και βασίζονται σε διδαχθείσες ενότητες των μαθητών.

Δηλώνει την συμπαράστασή της στο έργο των Συλλόγων Γονέων, όταν αυτό κινείται σύμφωνα με τα νομίμως και ανά καταστατικό προβλεπόμενα.

Η Ένωση Γονέων καταδικάζει δημοσιεύματα όπου καταγράφονται πρόσωπα ανήλικων μαθητών, ενώ επιπλέον συνοδεύονται από φωτογραφίες που είναι εντελώς ξένες με την περίσταση, με αποτέλεσμα να δημιουργούν ψευδείς εντυπώσεις, να στιγματίζουν σχολικούς χώρους, να επιχειρούν να διαβάλουν το αποτέλεσμα της εργασίας εκπαιδευτικών, μαθητών και Συλλόγων Γονέων και να υποκινούν απαράδεκτες υβριστικές αντιδράσεις.

Δελτίο Τύπου σχετική με την ανυπαρξία ενεργών ΥΔΕ στα σχολεία του Δήμου

Δυστυχώς αυτό που υποστήριζε εδώ και πάνω από ένα χρόνο η Ένωση Γονέων και οι Σύλλογοι, επιβεβαιώνεται περίτρανα με τις σπασμωδικές κινήσεις...