29 Μαΐου 2018

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ "ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ"
Με 700 υπογραφές  από γονείς των μαθητών των σχολείων του Δήμου μας σχετικά  με το ψήφισμα για τη ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ παρουσιάστηκε η Ένωσή μας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 10ης Μαϊου 2018.

Σε μια διάρκεια συζήτησης 2,5 ωρών το προεδρείο της Ένωσης ανέπτυξε διεξοδικά ένα ένα τα θέματα που αναφέρονται στο ψήφισμα, ενώ στη συνέχεια απήντησε στα ερωτήματα που ετέθησαν από τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

Το προεδρείο της Ένωσης αξιοποίησε την παρουσία του στη συνεδρίαση για να αναδείξει για άλλη μια φορά με τρόπο ξεκάθαρο τα σοβαρά άλυτα θέματα που αφορούν στα σχολεία μας και να τονίσει τη σπουδαιότητα των αιτημάτων τα οποία όπως κι επισημάνθηκε προέρχονται απευθείας από τους γονείς.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται και οι κινητοποιήσεις  της Ένωσης κλιμακώνονται προς όλες τις κατευθύνσεις, αφού στόχος είναι να υπάρξει θετικό και ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Η θέση της Ένωσης σχετικά με το θέμα της ανέγερσης του 4ου Νηπιαγωγείου και 4ου Δημοτικού Παπάγου

 4ο Νηπιαγωγείο & 4ο Δημοτικό Παπάγου Άξονες συζήτησης για την επικαιροποίηση της θέσης της Ένωσης Γονέων για την ανέγερση των 4 ...