28 Νοεμβρίου 2018




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ της 26ης Νοεμβρίου 2018

Στα πλαίσια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Γονέων Παπάγου-Χολαργού, στις 26/11/2018, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συζήτηση για τα θέματα 2 & 3 της Ημερήσιας Διάταξης  (2.Απόφαση και ψήφιση της Γ.Σ. για την τροποποίηση του καταστατικού -3.Τροποποίηση καταστατικού). Με μια ουσιώδη και αναλυτική συζήτηση πάνω στην εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου και στις προτάσεις που κατατέθηκαν από εκπροσώπους της Ένωσης, το σώμα προχώρησε στην λήψη απόφασης τροποποίησης του Καταστατικού. Η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν κατ΄άρθρο.

Για το θέμα 1 της Ημερήσιας Διάταξης  (1.Πρόταση μομφής για το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γιαννικοπούλου Αναστασία), η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Γονέων Παπάγου-Χολαργού προχώρησε στην έκδοση του παρακάτω Ψηφίσματος:

 «Τα μέλη της Γ.Σ. της Ένωσης Γονέων Παπάγου Χολαργού, καταδικάζουμε ρητώς κάθε ενέργεια, εκπροσώπου ή/και μέλους του Δ.Σ. της Ένωσης, που δεν είναι σύμφωνη ή είναι αντίθετη με το Καταστατικό μας, τις αποφάσεις της Γ.Σ. μας και τις αποφάσεις του Δ.Σ. μας.
Δεσμευόμαστε, ότι θα συνεχίσουμε να διαφυλάσσουμε τα προβλεπόμενα από το Καταστατικό μας και ότι, από εδώ και στο εξής, κάθε ενέργεια εκπροσώπου ή/και μέλους του Δ.Σ. της Ένωσης, που απαξιώνει την εικόνα της, δυσχεραίνει και διαστρεβλώνει το έργο της, θέτει υπό αμφισβήτηση τις νόμιμες και δημοκρατικές διαδικασίες μας, θα τυγχάνει αυστηρής αντιμετώπισης, με όλες τις από το Καταστατικό μας προβλεπόμενες συνέπειες.»

​Σχολεία χωρίς πιστοποιητικά ασφαλείας και υπό απειλή διακοπής ρεύματος!

Ως Ένωση Γονέων Παπάγου Χολαργού αισθανόμαστε εξοργισμένοι.  Τόσο η Ένωση Γονέων όσο και Σύλλογοι Γονέων της περιοχής έχουμε θέσει επανειλημ...