14 Νοεμβρίου 2019

Συζήτηση για τα σχολεία στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 11ης/11/2019 & η ανακοίνωση του αντιδημάρχου καθαριότητας για την δενδροφύτευση της πλατείας Παναγιώτου που έγινε μετά την αποχώρηση των γονιών

Η συζήτηση του θέματος «2. Ενημέρωση και συζήτηση του υπ΄ αριθ. 26704/2019 έγγραφου της Ένωσης Γονέων, για θέματα που απασχολούν τα σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.», κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της 11ης/11/2019, του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας , στην οποία παρευρέθηκαν και τοποθετήθηκαν μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, Πρόεδροι Συλλόγων Γονέων και εκπρόσωποι γονέων.

Με την ολοκλήρωση της συζήτησης επί του συγκεκριμένου θέματος και λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση των εκπροσώπων των γονέων, με την ευκαιρία του θέματος «12. Εξέταση αιτημάτων κοπής δέντρων...»
ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας για την δημοτική κοινότητα Παπάγου κος Οικονόμου Δημήτρης, ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Κυριακή θα προχωρήσει σε δενδροφύτευση 120 δένδρων στην πλατεία Παναγιώτου.
Τι άλλαξε μέσα σε αυτά τα λίγα λεπτά;

​ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ​ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

Η Ένωση Γονέων Παπάγου Χολαργού στηρίζει τον αγώνα των μαθητών και των   φοιτητών ενάντια στο νομοσχέδιο που θέλει να καταθέσει η κυβέρνηση ...