30 Νοεμβρίου 2021

Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων της Ένωσης των Συλλόγων Γονέων

Τετάρτη 1/12/21 στις 18.30, θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων της Ένωσης των Συλλόγων Γονέων, των Σχολείων του Δήμου μας, με σκοπό τον απολογισμό από το απερχόμενο Δ.Σ. της Ένωσης, την Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής και τον ορισμό ημερομηνίας εκλογών, για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της Ένωσης, με Ημερήσια Διάταξη:

1.  Έλεγχος απαρτίας - Eκλογή Προεδρείου Γ.Σ.

2.  Έγκριση νέων μελών

3.  Εισήγηση Δ.Σ.

4.  Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός Δ.Σ

5.  Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής και ορισμός ημερομηνίας εκλογών



Η Γ.Σ., θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Λυκείου Παπάγου (δίπλα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Σχολείου), Κύπρου 4.

Υπενθυμίζεται, ότι η Γ.Σ. βρίσκεται σε απαρτία όταν συμμετέχει το 1/3 των εκλεγμένων αντιπροσώπων των ταμειακά ενήμερων μελών (Συλλόγων).

Ταμειακά ενήμερα μέλη (Σύλλογοι), είναι όσα έχουν εξοφλήσει όλες τις συνδρομές τους από την ημερομηνία της εγγραφής τους μέχρι και την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης και για τα νέα μέλη, εφόσον έχουν εξοφλήσει και την εγγραφή τους.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων των μελών της Ένωσης θα γίνει κατά την ημέρα της συνεδρίασης της Γ.Σ. και μέχρι πριν την έναρξη των εργασιών της με καταβολή  στον Ταμία της Ένωσης.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την Τετάρτη 8η Δεκεμβρίου 2021, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Επίσης πολύ σημαντικό, επισημαίνεται ότι, με βάση το ισχύον (για κλειστούς χώρους του σχολείου που θα μας φιλοξενήσει) πρωτόκολο προστασίας κατά covid, θα πρέπει οι συμμετέχοντες στη συνεδρίαση, να επιδεικνύουμε στην είσοδο του χώρου:

α) πιστοποιητικό εμβολιασμού (ως 6 μηνών), ή πιστοποιητικό νόσησης (ως 6 μηνών), ή πρόσφατο rapid test (48 ωρών)

β) αστυνομική ταυτότητα 

και να φοράμε μάσκες σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης.


Δελτίο Τύπου σχετική με την ανυπαρξία ενεργών ΥΔΕ στα σχολεία του Δήμου

Δυστυχώς αυτό που υποστήριζε εδώ και πάνω από ένα χρόνο η Ένωση Γονέων και οι Σύλλογοι, επιβεβαιώνεται περίτρανα με τις σπασμωδικές κινήσεις...