03 Μαρτίου 2022

Μήνυμα Ειρήνης - Συλλογή αγαθών για στήριξη του Ουκρανικού λαού


Ως Ένωση Γονέων Παπάγου- Χολαργού, στεκόμαστε αλληλέγγυοι στοδράμα του Ουκρανικού λαού που περνά δύσκολες ώρες από την πολεμική​ ​σύγκρουση π​​ου εξελίσσεται.

Θέση μας είναι ότι ​​οι λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν μεταξύ τους,​ μπορούν και πρέπει να ζουν ειρηνικά

​​Μπορούν να ενωθούν απέναντι σε όσους τους καθιστούν θύματα της​ φτώχειας, του πολέμου, της μετανάστευσης και της προσφυγιάς.

​​Ως πρώτη κίνηση αλληλεγγύης καλούμε τους γονείς, τους μαθητές και τους​ εκπαιδευτικούς του Δήμου μας, μέσω των συλλογικών τους φορέων, των​ Συλλόγων Γονέων, των μαθητικών συμβουλίων των Γυμνασίων και Λυκείων, των​ ​Συλλόγων Διδασκόντων, της Α-Γ ΕΛΜΕ και το Σύλλογο Π.Ε.​ "Περικλής​"​​να​ στηρίξουν έμπρακτα τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης

Είδη που χρειάζεται να συγκεντρωθούν:
  • ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ
  • ΣΚΟΝΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
  • ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ
  • ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ
  • ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ

Τα είδη πρώτης ανάγκης ​​θα συλλέγονται στο Περιφερειακό Τμήμα Παπάγου-Χολαργού του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και μέσω αυτού θα αποσταλούν στην​ ​Ουκρανία.

Το κτίριο του ​​Παραρτήματος Παπάγου- Χολαργού (Σαρανταπόρου 72,​ Χολαργός) του Ε.Ε.Σ. θα λειτουργεί για τη συγκέντρωση των ειδών από​ την ​​Τετάρτη 2 Μαρτίου και καθημερινά από 09.00-12.00 και 18.00-20.00. Η​ δράση θα διαρκέσει έως τις 9 Μαρτίου .

Λέμε ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, στην αποστολή όπλων και σε κάθε ενέργεια που​ τον διαιωνίζει. 
Στηρίζουμε το δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό με την έμπρακτη αλληλεγγύη​ μας.

Γιατί ​"​το όνειρο του παιδιού είναι η ειρήνη​"​.

Δελτίο Τύπου σχετική με την ανυπαρξία ενεργών ΥΔΕ στα σχολεία του Δήμου

Δυστυχώς αυτό που υποστήριζε εδώ και πάνω από ένα χρόνο η Ένωση Γονέων και οι Σύλλογοι, επιβεβαιώνεται περίτρανα με τις σπασμωδικές κινήσεις...