07 Φεβρουαρίου 2023

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους Σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στις οικογένειες και τα παιδιά της Τουρκίας και της Συρίας που δοκιμάζονται από τους φονικούς σεισμούς που έπληξαν τη χώρα τους.

Όπως και οι ίδιοι ανταποκρίθηκαν στη στήριξη των δοκιμαζόμενων ελληνικών οικογενειών σε ανάλογες περιπτώσεις φυσικών καταστροφών (σεισμοί, πυρκαγιές, πλημμύρες κλπ.), έτσι και εμείς καλούμε τους γονείς, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, όλους τους δημότες του Παπάγου- Χολαργού, να εκφράσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας.

Τα υλικά που συγκεντρώνονται είναι τα εξής: Κουβέρτες, γάλα σε σκόνη, πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά ρούχων, ορούς, γάζες, χανζαπλάστ, είδη ατομικής υγιεινής.

Απευθυνόμαστε στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και τους καλούμε να οργανώσουν στα σχολεία τους, τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης έως την Παρασκευή 10/2. Τα πράγματα που θα μαζευτούν θα αναλάβει η Ένωση να τα συγκεντρώσει και σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Γονέων να τα αποστείλει στους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό.

Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την ακριβή ώρα και ημέρα της συγκέντρωσης των ειδών από την Ένωση Γονέων.

Σύσταση σε σώμα νέου ΔΣ Ένωσης Γονέων Παπάγου - Χολαργού

Το νέο ΔΣ της Ένωσης Γονέων Παπάγου Χολαργού, όπως αυτό προέκυψε από τη συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα, της 15ης Μαρτίου 2023 είναι: Π...