02 Ιουνίου 2022

Καλή επιτυχία και αύριο να είναι μια αφετηρία των παιδιών για να ανοίξουν τα φτερά τους και να διαγράψουν την δική τους πορεία τους!

Σε όλους τους μαθητές, που μέσα από μία ακόμη χρονιά που ταλανίστηκε από πανδημίες και συνεχείς εκπαιδευτικές αλλαγές, συνέχισαν να παλεύουν  για ένα καλύτερο μέλλον και επιμένουν να ζωγραφίζουν το μπλέ του ουρανού και της θάλασσας καθώς  και το χρυσό του ήλιου, η Ένωση Γονέων Παπάγου-Χολαργού, εύχεται ολόψυχα Καλή Επιτυχία.

Και υπενθυμίζει στους ίδιους του γονείς και μετά τονίζει στα παιδιά, ότι η Επιτυχία στην ζωή δεν είναι απαραίτητα ένα θετικό αποτέλεσμα εξέτασης τεσσάρων (4) ημερών αλλά ένα υγιές χαμόγελο και ένα ζευγάρι ευτυχισμένων ματιών που παλεύει με την ίδια την ζωή και βγαίνει νικητής.

Αύριο δεν είναι το τέλος μίας ακόμη σχολικής χρονιάς, Αύριο είναι η αφετηρία των παιδιών μας για να ανοίξουν τα φτερά τους και να διαγράψουν την δική τους πορεία τους. Και εμείς ως  γονείς να καμαρώνουμε, να συντροφεύουμε, να συμβουλεύουμε, και να χαϊδεύουμε με περίσσεια  αγάπη & στοργή  το χέρι τους.


Η θέση της Ένωσης σχετικά με το θέμα της ανέγερσης του 4ου Νηπιαγωγείου και 4ου Δημοτικού Παπάγου

 4ο Νηπιαγωγείο & 4ο Δημοτικό Παπάγου Άξονες συζήτησης για την επικαιροποίηση της θέσης της Ένωσης Γονέων για την ανέγερση των 4 ...