08 Ιουλίου 2022

Δελτίο Τύπου: Συνάντηση για το θέμα του ημιτελούς κτίσματος στο Γυμνάσιο και Λύκειο Παπάγου

Η Ένωση Γονέων Παπάγου - Χολαργού θα συναντηθεί με το ΔΣ του Ιδρύματος "Ελληνική Ιατρική Βιβλιοθήκη-Κέντρο Ιατρικής Τεκμηρίωσης" , την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022, σχετικά με το θέμα του τραυματισμού μαθητή στο ημιτελές κτίσμα στα όρια του Δήμου.

Από την πρώτη στιγμή του συμβάντος η Ένωση συνεδρίασε επιτόπου στο ημιτελές κτίσμα και εκτίμησε την επικινδυνότητά του και σε συνεργασία με Συλλόγους και γονείς, ανέδειξε το θέμα και επεδίωξε να φέρει προ των ευθυνών τους όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την ανακίνηση του θέματος από το Δήμο Παπάγου - Χολαργού και τη δημοσίευση προγραμματισμένων εργασιών περίφραξης από το Ίδρυμα, εργασίες που ξεκίνησαν την 29η Ιουνίου 2022, αλλά σταμάτησαν.

Ως Ένωση Γονέων Παπάγου - Χολαργού δηλώνουμε ότι το θέμα έχει ύψιστη προτεραιότητα στην ατζέντα μας και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε μία οριστική λύση που να ικανοποιεί πλήρως τους φόβους και τις ανησυχίες μας ως γονείς, αφού ακόμα και η περίφραξη, ΑΝ και ΟΤΑΝ ολοκληρωθεί, μόνο ως προσωρινό μέτρο τη θεωρούμε.

Σύσταση σε σώμα νέου ΔΣ Ένωσης Γονέων Παπάγου - Χολαργού

Το νέο ΔΣ της Ένωσης Γονέων Παπάγου Χολαργού, όπως αυτό προέκυψε από τη συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα, της 15ης Μαρτίου 2023 είναι: Π...