26 Νοεμβρίου 2022

Ετήσια Απολογιστική Γενική Συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων Παπάγου – Χολαργού σας προσκαλεί στην ετήσια τακτική συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των αντιπροσώπων (που είχαν εκλεγεί στις αρχαιρεσίες των συλλόγων τα έτη 2020-2021),  τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 19.00, που θα πραγματοποιηθεί στο 1ου Δημοτικό Σχολείο Παπάγου, στην αίθουσα εκδηλώσεων (Ιωνίας και Αργυροκάστρου).

 ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.    Έλεγχος απαρτίας - Eκλογή Προεδρείου Γ.Σ.

2.    Διοικητικός απολογισμός Δ.Σ.

3.    Οικονομικός απολογισμός Δ.Σ

 

Υπενθυμίζεται, ότι η Γ.Σ. βρίσκεται σε απαρτία όταν συμμετέχει το 1/3 των ταμειακά ενήμερων εκλεγμένων αντιπροσώπων.

Ταμειακά ενήμερα μέλη, είναι όλοι οι αντιπρόσωποι των Συλλόγων στην Ένωση που είχαν εξοφλήσει όλες τις συνδρομές τους (από την ημερομηνία της εγγραφής τους μέχρι και την ημερομηνία της τελευταίας εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης που συγκλήθηκε στις 1/12/2021).

Το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Παπάγου- Χολαργού, σε μια προσπάθεια καλύτερου συντονισμού των δράσεων των οργάνων του γονεϊκού κινήματος του Δήμου μας, αποφάσισε να καλέσει στην ετήσια τακτική απολογιστική Γενική Συνέλευση, εκτός από τους αντιπροσώπους των Συλλόγων που εκλέχθηκαν στις αρχαιρεσίες των ετών 2020-2021 και νομιμοποιήθηκαν κατά την προηγούμενη εκλογοαπολογιστική Γ.Σ., και όλα τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, καθώς και τους αντιπροσώπους των Συλλόγων στην Ένωση που εκλέχθηκαν στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν από τον 9ο/2022 και έπειτα.

Διευκρινίζουμε ότι δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο οι αντιπρόσωποι των Συλλόγων που νομιμοποιήθηκαν κατά την προηγούμενη εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. της 1ης/12/2021.

Τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων και οι αντιπρόσωποι που εκλέχθηκαν στις αρχαιρεσίες του τρέχοντος σχολικού έτους θα έχουν δικαίωμα λόγου, εφόσον το επιθυμούν.

Παρακαλούμε να είστε όλοι παρόντες.

Σημείωση: Για την πληρέστερη ενημέρωση των αντιπροσώπων στις e-mail διευθύνσεις τους έχουν κοινοποιηθεί:

  • Το καταστατικό της Ένωσης
  • Ο Διοικητικός απολογισμός του Δ.Σ.
  • Ο Οικονομικός απολογισμό του Δ.Σ. 

Ευχαριστούμε προκαταβολικά,

Με εκτίμηση,


Για το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Παπάγου - Χολαργού

 

          Η Πρόεδρος                                                                     Ο Γραμματέας 

 

 

Χρονοπούλου Ρουμπίνη                                                         Δημητρόπουλος Θύμιος

Δελτίο Τύπου σχετική με την ανυπαρξία ενεργών ΥΔΕ στα σχολεία του Δήμου

Δυστυχώς αυτό που υποστήριζε εδώ και πάνω από ένα χρόνο η Ένωση Γονέων και οι Σύλλογοι, επιβεβαιώνεται περίτρανα με τις σπασμωδικές κινήσεις...