04 Οκτωβρίου 2017

Ημερίδα ενημέρωσης μελών Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των Σχολείων της A Βάθμιας (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά)Το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Παπάγου-Χολαργού, καλεί τα Μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των Σχολείων της A΄Βάθμιας (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά), σε ημερίδα ενημέρωσης σχετικά με καίρια θέματα της σχολικής κοινότητας που απασχολούν όλους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6/10/ 2017, στις 18:30, στο Δημαρχείο Παπάγου Χολαργού (Περικλέους 53, Χολαργός), Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη.


Θέματα συνάντησης:

1. Ενημέρωση και καταγραφή για τα τρέχοντα θέματα (συνεδριάσεις Σχολικών Συμβουλίων, ενεργοποίηση των Συμβουλίων Σχολικής Κοινότητας, θέματα επάρκειας αιθουσών, δασκάλων/καθηγητών, βιβλίων, εκπ/κα θέματα κ.α.)

2. Ενημέρωση για τα θέματα που έχουν τεθεί σε επίπεδο Ομοσπονδίας

3. Ανταλλαγή απόψεων και προτάσεις.

Παρακαλούμε με ευθύνη των Προέδρων των Συλλόγων να ενημερωθούν όλοι οι προσκεκλημένοι. Η παρουσία όλων κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για την ενίσχυση των διεκδικήσεων της Ένωσης για ένα καλύτερο σχολικό περιβάλλον.Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Παπάγου-Χολαργού
Σύσταση σε σώμα νέου ΔΣ Ένωσης Γονέων Παπάγου - Χολαργού

Το νέο ΔΣ της Ένωσης Γονέων Παπάγου Χολαργού, όπως αυτό προέκυψε από τη συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα, της 15ης Μαρτίου 2023 είναι: Π...