23 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 2ο ΓΕΛ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Πατήστε για να διαβάσετε όλο το κείμενο)


Η Ένωση Γονέων Παπάγου-Χολαργού ενήμερη για το σοβαρότατο θέμα της κατάργησης τμήματος Ανθρωπιστικών Σπουδών της Γ τάξης του 2ου Λυκείου Χολαργού, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα στο Σύλλογο Γονέων του σχολείου.
Σε συνεννόηση με το Σύλλογο το ΔΣ της Ένωσης συμμετείχε στην παράστασή στην Διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαιδευσης (Παρασκευή 21/9/2018) κατορθώνωντας παράλληλα να ενημερωθεί για το σύνολο των σχολείων του βορείου τομέα που ήρθαν αντιμέτωπα με το ίδιο πρόβλημα, προκειμένου στην συνέχεια να ενημερώσει την Ομοσπονδία Γονέων ώστε να συντονιστεί η συλλογική αντιμετώπιση του θέματος. 
Η Πρόεδρος της Ένωσης , ενεργώντας περαιτέρω σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων του 2ου ΓΕΛ Χολαργού επιδίωξε και πραγματοποίησε συνάντηση – χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού – με συνεργάτες του Υπουργού Παιδείας. Στη συνάντηση έγινε αναλυτική καταγραφή των προβλημάτων που προκύπτουν στην περίπτωση εφαρμογής της Υπουργικής απόφασης και αναμένονται απαντήσεις από πλευράς υπουργείου.
Ακολούθως, μετά από αίτημα της Ένωσης Γονέων Παπάγου – Χολαργού, η υπεύθυνη του Β. Τομέα της Ομοσπονδίας Γονέων κα Κ. Παπαλυμπέρη κανόνισε για αύριο Κυριακή 23/9/2018 συνάντηση των Ενώσεων Γονέων που βρίσκονται στην ίδια θέση με το 2ο Λύκειο Χολαργού. Συνάντηση στην οποία θα παρευρεθούν, εκτός από μέλη του ΔΣ της Ένωσης, και μέλη του Συλλόγου Γονέων του 2ου Λυκείου.
Επίσης, το ΔΣ της Ένωσης φρόντισε άμεσα να ενημερωθεί η ΑΣΓΜΕ (Ανωτάτη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδος) για τα τεκτενόμενα και παραμένει σε συνεχή επικοινωνία. Το συμβούλιο της ΑΣΓΜΕ θα συνεδρίαζε σήμερα Σάββατο 22/9/2018 και μένει η ενημέρωση για τις αποφάσεις του, ώστε να ακολουθήσει η οργάνωση της κλιμάκωσης των περαιτέρω ενεργειών με στόχο την αποτροπή της εφαρμογής του εν λόγω μέτρου πριν την λήψη της οριστικής απόφασης στο τέλος του τρέχοντος μηνός.
Τέλος, το ΔΣ της Ένωσης είναι ενήμερο και πρόκειται να παρευρεθεί την Δευτέρα 24/9/2018 στην συνεδρίαση της ΕΛΜΕ (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης).

Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων Παπάγου-Χολαργού

Δελτίο τύπου για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και το 4ο Νηπιαγωγείο και 4ο Δημοτικό σχολείο Παπάγου

Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία συζητήθηκαν οι νέες (;;;) προτάσεις κατοίκων ...