13 Ιουνίου 2020

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ


Αγαπητά παιδιά,
Ένας κύκλος της ζωής σας κλείνει.

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν μια έντονη δοκιμασία, που σηματοδοτεί το τέλος μιας 12χρονης πορείας και την αρχή της ενήλικης ζωής.
Ιδιαιτέρως αυτή η τελευταία σας  χρονιά στα θρανία, ήταν σίγουρα μία «αποκαλυπτική» χρονιά για εσάς, σε όλα τα επίπεδα: ανησυχία, απόσταση από αγαπημένους συγγενείς και φίλους, κλείσιμο σχολείων, απαγορεύσεις μετακινήσεων, διεξαγωγή μαθημάτων μέσω internet.
Σας έφερε όμως κοντά σε ουσιαστικές έννοιες, όπως αγάπη, φροντίδα, υγεία, οικογένεια, ατομική ευθύνη, συλλογικότητα.
Σας αποκάλυψε, την εσωτερική δύναμη που έχετε να ξεπερνάτε τα εμπόδια, την ικανότητα σας να προσαρμόζεστε σε αιφνιδιαστικές αλλαγές, την αξία που έχει η συγκέντρωση στον εαυτό μας, τους τρόπους για ουσιαστικότερη επικοινωνία με τους γύρω μας και την αφοσίωση σε ότι πραγματικά μας ενδιαφέρει και ότι αυτά το αγαθά μπορούν να αποτελέσουν την καλύτερη αφετηρία για την επιδίωξη των στόχων σας.
Σας προτρέπουμε να κρατήσετε αυτά τα πολύτιμα αγαθά και να προχωρήσετε στην δοκιμασία, προσπαθώντας για το καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με τους στόχους σας.
Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές και οι ανατροπές μπορούν να γίνουν ευκαιρίες.
Να γνωρίζετε ότι η επιτυχία συνίσταται και  στην προετοιμασία και την προσπάθεια και με αυτή την έννοια έχετε ήδη πετύχει πολλά.

Φανταστείτε έναν καλύτερο κόσμο, αγωνιστείτε για μια πιο όμορφη ζωή, πορευτείτε σε καινούργιους φωτεινότερους δρόμους.

ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!


Σύσταση σε σώμα νέου ΔΣ Ένωσης Γονέων Παπάγου - Χολαργού

Το νέο ΔΣ της Ένωσης Γονέων Παπάγου Χολαργού, όπως αυτό προέκυψε από τη συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα, της 15ης Μαρτίου 2023 είναι: Π...