22 Αυγούστου 2020

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 25/8 στις 11:00 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

 

 

 

Με το παρακάτω δελτίο τύπου, η Ομοσπονδία Γονέων Αττικής, καλεί τους γονείς σε κινητοποίηση για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων, την Τρίτη 25/8/ στις 11:00. Η Ένωση Γονέων Παπάγου Χολαργού θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα και θα συμμετέχει στην κινητοποίηση

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ!!! 

Λίγες μέρες απομένουν που οι μαθητές θα ξαναμπούν στο φυσικό τους χώρο, σε μια χρονιά που τα παιδιά μας έχουν ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε να μπουν στην εκπαιδευτική διαδικασία. Η προηγούμενη χρονιά ήταν δύσκολη για όλους για τους μαθητές, και φέτος χρειάζεται με τους καλύτερους όρους τόσο να καλυφθεί η ανάγκη για κοινωνικοποίηση αλλά πολύ περισσότερο για την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής ύλης που χάθηκε την προηγούμενη χρονιά . 

Ως Ομοσπονδία Γονέων & Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής έχουμε απαιτήσει συγκεκριμένα μέτρα από την κυβέρνηση για την ασφαλή πρόσβαση όλων των μαθημάτων στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία, η κυβέρνηση δεν πήρε ούτε ένα μέτρο. Δεν εξασφάλισε κανένα καινούργιο χώρο ώστε να φτιαχτούν επιπλέον αίθουσες διδασκαλίας και έκτακτα κονδύλια πρόσληψης προσωπικού έτσι, ώστε να μειωθούν οι μαθητές ανά τάξη. Δεν εξασφάλισε τα απαραίτητα χρήματα στις σχολικές επιτροπές, ούτε τις απαραίτητες πιστώσεις για το βοηθητικό προσωπικό στην εκπαίδευση, όπως καθαριότητα. 

Καλούμε τις Ενώσεις και του Συλλόγους της Αττικής να συμμετέχουν στην κινητοποίηση στα                                          ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ την ΤΡΙΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στις 11πμ                                                              για να διεκδικήσουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων.

 Αθήνα, 21 Αυγούστου 2020

​Σχολεία χωρίς πιστοποιητικά ασφαλείας και υπό απειλή διακοπής ρεύματος!

Ως Ένωση Γονέων Παπάγου Χολαργού αισθανόμαστε εξοργισμένοι.  Τόσο η Ένωση Γονέων όσο και Σύλλογοι Γονέων της περιοχής έχουμε θέσει επανειλημ...