23 Ιουνίου 2022

Ανακοίνωση για τραυματισμό μαθητή σε εγκαταλελειμμένο κτίσμα

Με αφορμή τον πρόσφατο τραυματισμό μαθητή σχολείου του Δήμου μας στο εγκαταλελειμμένο κτίσμα πίσω από το γυμνάσιο και το λύκειο Παπάγου, ως Ένωση Γονέων Παπάγου Χολαργού:

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στο μαθητή και δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένεια του.

Επίσης καταγγέλλουμε:
  • την αδιαφορία της ιδιοκτήτριας εταιρείας, Ιατρική Εταιρεία Αθηνών, να περιφράξει αποτελεσματικά και επαρκώς την είσοδο στο χώρο ιδιοκτησίας της και να μεριμνά για τη συντήρηση της, αλλά και να αποκλείσει την είσοδο στην ίδια την ημιτελή οικοδομή.
  • την ανυπαρξία του Δήμου Αθηναίων για την αποτροπή της πρόσβασης στον επικίνδυνο χώρο που έγινε ο τραυματισμός.
  • την ανεπάρκεια του δήμου Παπάγου Χολαργού που παρότι γνωρίζει το χρόνιο πρόβλημα, εμμένει μόνο στην αποστολή επιστολών, χωρίς να προβαίνει σε περαιτέρω ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος.
Τις ευθύνες των παραπάνω επιτείνει το γεγονός ότι για την επικινδυνότητα του χώρου έχουν στείλει επιστολές και έχουν προβεί ακόμα και σε μήνυση οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των όμορων σχολείων.

Ως Ένωση Γονέων απαιτούμε την άμεση ανταπόκριση όλων των υπευθύνων με στόχο τη γρήγορη επίλυση του προβλήματος και δηλώνουμε ότι δεν ανεχόμαστε να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή και η ασφάλεια των παιδιών μας, ούτε για μια μέρα ακόμα...

Δελτίο Τύπου σχετική με την ανυπαρξία ενεργών ΥΔΕ στα σχολεία του Δήμου

Δυστυχώς αυτό που υποστήριζε εδώ και πάνω από ένα χρόνο η Ένωση Γονέων και οι Σύλλογοι, επιβεβαιώνεται περίτρανα με τις σπασμωδικές κινήσεις...