20 Ιουλίου 2022

Αλληλεγγύη στους πληγέντες των πυρκαγιών

Ανταποκρινόμενοι άμεσα στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους, σας προωθούμε το μήνυμα που περιλαμβάνει τις σχετικές πληροφορίες. Ας δείξουμε όλοι οι γονείς έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στη δύσκολη αυτή κατάσταση.

Υπενθυμίζουμε ότι τα είδη θα συλλέγονται για σήμερα Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 κατά τις ώρες 5 μ.μ. έως 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία του Γέρακα..

Ακολουθεί το  Δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας Γονέων:

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στις οικογένειες και στους κατοίκους των περιοχών που πλήττονται για άλλη μια φορά από καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική.

Καλούμε τις γειτονικές στις πυρόπληκτες περιοχές, Ενώσεις του Βορείου Τομέα, της Ανατολικής Αττικής, αλλά και όλες τις Ενώσεις της Αττικής να συμμετέχουν στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου Ανατολικής Αττικής και να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους με την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης σε όσους δίνουν την μάχη της κατάσβεσης και του λαού της περιοχής που έχει πληγεί, σε πρώτη φάση, με συλλογή νερών και ξηράς τροφής (Μπισκότα, φρυγανιές, κουλούρια- κριτσίνια, κρουασάν, κονσέρβες κτλ).

Τα είδη θα συλλέγονται για σήμερα Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 κατά τις ώρες 5 μ.μ. έως 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία του Γέρακα από μέλη των σωματείων και του Εργατικού Κέντρου.Στεκόμαστε στο πλάι όλων των συνανθρώπων μας, που αντί να απολαμβάνουν ολοκληρωμένο σχέδιο αντιπυρικής προστασίας και προστασίας του φυσικού πλούτου της χώρας μας, βλέπουν τα σπίτια τους να καίγονται και οι ίδιοι να διώχνονται από τις περιοχές τους χωρίς κανένα σχέδιο, παρά μόνο την επίκληση της ατομικής ευθύνης

Απαιτούμε η κυβέρνηση άμεσα να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να καλυφθούν οι πρώτες ανάγκες όσων έχουν πληγεί. Να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα πυροπροστασίας για το λεκανοπέδιο.

Αθήνα, 20/07/2022

Δελτίο Τύπου σχετική με την ανυπαρξία ενεργών ΥΔΕ στα σχολεία του Δήμου

Δυστυχώς αυτό που υποστήριζε εδώ και πάνω από ένα χρόνο η Ένωση Γονέων και οι Σύλλογοι, επιβεβαιώνεται περίτρανα με τις σπασμωδικές κινήσεις...