18 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ



Οι ενέργειες του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Παπάγου, έφεραν αποτελέσματα στο πρόβλημα της ατελούς οικοδομής του κτιρίου της Ιατρικής Βιβλιοθήκης, που βρίσκεται στο δασύλλιο πίσω από το σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου-Λυκείου Παπάγου, με τη μορφή περίφραξης του περιβάλλοντα χώρου, από τους ιδιοκτήτες. 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου, ξεκίνησε τις σχετικές ενέργειες στα μέσα του Μαίου 2018, καταθέτοντας σχετικούς φακέλους στην Πολεοδομία Αθηνών αλλά και στην Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής και τον Οκτώβρη 2018 στον Συνήγορο του Πολίτη. 
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την κινητοποίηση των αρμόδιων μηχανισμών, με συνέπεια την δημιουργία έκθεσης της Πολεοδομίας που τεκμηριώνει την επικινδυνότητα του χώρου και επιτάσσει την περίφραξή του και την έκθεση του Υγειονομικού που επιτάσσει τον καθαρισμό του. Οι εκθέσεις προωθήθηκαν στο Αστυνομικό τμήμα Παπάγου.
Συνέπεια όλων αυτών είναι ότι το Ίδρυμα Ιατρική Βιβλιοθήκη και Κέντρο Ιατρικής Τεκμηρίωσης (ΙΕΙΒΚ) με επιστολή του προς την Δ/νση Υγειονομικού, κοινοποιούμενη στον Σύλλογο Γονέων του 1ου Γυμνασίου Παπάγου, ανέλαβε την ευθύνη για τον καθαρισμό και την περίφραξη του χώρου. 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Παπάγου, ευχαριστεί όλους όσοι πίστεψαν ότι το πρόβλημα μπορεί να λυθεί, από ενέργειες ενός Συλλόγου Γονέων και μόνοκαι όλους όσοι συμμετείχαν επικουρικά στην όλη διαδικασία, που είχε σαν αποτέλεσμα να δοθεί λύση σε ένα πρόβλημα του ταλάνιζε την περιοχή για δεκαετίες. 


Παπάγου Δεκέμβριος 2018
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Παπάγου

​ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ​ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

Η Ένωση Γονέων Παπάγου Χολαργού στηρίζει τον αγώνα των μαθητών και των   φοιτητών ενάντια στο νομοσχέδιο που θέλει να καταθέσει η κυβέρνηση ...