07 Ιανουαρίου 2019

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ, ΑΥΡΙΟ 8/1/2019Κλειστά όλα τα σχολεία στον Χολαργό και στου Παπάγου , αύριο Τρίτη 8/1/2019, σύμφωνα με την ανακοίνωση που μόλις εκδόθηκε από τον Δήμο και έχει ως εξής:

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019.

Έχοντας υπόψη:
• Το υπ΄αριθμ. πρωτ: 5164/7-1-2019 έγγραφο της Περιφέρειας Αττικής-Γραφείο Περιφερειάρχη, περί της ανάγκης προληπτικής διακοπής μαθημάτων λόγω έκτακτων αναγκών ( παγετός-χιονόπτωση),
• Την πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για την επικράτηση χαμηλής θερμοκρασίας που δημιουργεί συνθήκες παγετού,
• Την προφύλαξη των μαθητών κατά την προσέλευση στα σχολεία,
Αποφασίζουμε, για λόγους πρόληψης, τη διακοπή των μαθημάτων την Τρίτη 08/01/2019 σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.
Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. Θα παρακαλούσαμε τους γονείς για τη δική τους ασφάλεια και την ασφάλεια των παιδιών τους, εάν έχουν τη δυνατότητα, να πάνε τα παιδιά τους στους σταθμούς, μετά τις 09:00.
Η απόφαση αυτή πάρθηκε με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών μας, λόγω πιθανής χιονόπτωσης, αλλά κυρίως λόγω χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού."

Σύσταση σε σώμα νέου ΔΣ Ένωσης Γονέων Παπάγου - Χολαργού

Το νέο ΔΣ της Ένωσης Γονέων Παπάγου Χολαργού, όπως αυτό προέκυψε από τη συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα, της 15ης Μαρτίου 2023 είναι: Π...