30 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ


 Η Ένωση Γονέων Παπάγου Χολαργού, στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των μαθητών, έτσι όπως αυτά έχουν κατατεθεί μέσα από τις πρόσφατες κινητοποιήσεις. 

Τα ίδια αιτήματα, εξάλλου, αποτελούν αιτήματα και γονέων και των εκπαιδευτικών και καταλήγουν σε διεκδίκηση για:  μέτρα αποσυμφόρησης των σχολικών αιθουσών με πάγιο αίτημα τους 15 μαθητές ανά τμήμα.  κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών.  μέτρα υγιεινής και απολύμανσης για την ασφάλεια στα σχολεία (με επαρκές προσωπικό καθαριότητας, μέσα ατομικής προστασίας, αντισηπτικά).  δωρεάν τεστ σε εκπαιδευτικούς και γονείς για τα σχολεία που εντοπίζεται κρούσμα. 

Συνεπώς είναι αυτονόητο ότι στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά μας και παλεύουμε για αυτά, μέσα από τις προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες, όπου ΔΕΝ περιλαμβάνεται η κατάληψη, για την οποία έχουμε ξεκάθαρα τοποθετηθεί στο παρελθόν και επαναλαμβάνουμε ότι αφορά σε πράξη παράνομη και καταχρηστική. 

Καλούμε τους μαθητές, τα παιδιά μας να κινηθούν στην διεκδίκηση των κοινών μας αιτημάτων με την καταγραφή τους και την δημόσια έκφρασή τους μέσα από τα συλλογικά τους όργανα. 

Προχωρούμε μαζί τους ξέροντας ότι οι ενωμένες φωνές μας ακούγονται δυνατά! 

ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020

Δελτίο Τύπου σχετική με την ανυπαρξία ενεργών ΥΔΕ στα σχολεία του Δήμου

Δυστυχώς αυτό που υποστήριζε εδώ και πάνω από ένα χρόνο η Ένωση Γονέων και οι Σύλλογοι, επιβεβαιώνεται περίτρανα με τις σπασμωδικές κινήσεις...