04 Απριλίου 2022

Το πιο βροντερό μήνυμα για την Ειρήνη από τα παιδιά του Παπάγου-Χολαργού

Δελτίο Τύπου

Βροντερό και εμφατικό παρών έδωσαν εκατοντάδες παιδιά του Παπάγου-Χολαργού, μαζί με τους γονείς τους, την Κυριακή 3 Απριλίου 2022, στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Χολαργού!

Ξεκινώντας από τα σχολεία, φτιάχνοντας τα δικά τους μηνύματα για την ειρήνη, με πλακάτ, μουσικά όργανα, πανό και συνθήματα, πορεύτηκαν όλα μαζί προς το χώρο της εκδήλωσης, εισπράττοντας ένα θερμό χειροκρότημα και πολλά "μπράβο" από συμπολίτες μας που συνάντησαν στους δρόμους της πόλης μας.

Ενώθηκαν όλα μαζί στο χώρο της εκδήλωσης, έγινε κάθε ένα από αυτά κομμάτι της αλυσίδας και έφτιαξαν το μεγαλύτερο σήμα της ειρήνης που σχηματίστηκε στο Δήμο μας!

Στόλισαν το προαύλιο του σχολείου με χρώματα και ευχές από τις δεκάδες ζωγραφιές που είχαν φτιάξει μαζί με τους δασκάλους στις τάξεις τους, αλλά και την ώρα της δράσης για την ειρήνη!

Άκουσαν αντιπολεμικά τραγούδια, χόρεψαν και τραγούδησαν όλα μαζί το "Give peace a chance", παρακολούθησαν το όμορφο χορευτικό που ετοίμασαν μαθητές του 2ου Δημοτικού Παπάγου με μουσική υπόκρουση την "Ειρήνη" του Μίκη Θεοδωράκη.

Με τις αθώες φωνούλες τους απαίτησαν τον τερματισμό κάθε πολέμου και την εδραίωση της Ειρήνης που θα φωτίσει με χαμόγελα τα πρόσωπα των παιδιών όλου του κόσμου.

Όχι στους πολέμους και τις καταστροφές, θέλουμε Ειρήνη και παιδικές χαρές!

Παιδιά μας, σας ευχαριστούμε που σε δύσκολες εποχές, μας υπενθυμίζετε τις αξίες και τα ιδανικά για τα οποία πρέπει να μοχθούμε...

Ο δυναμισμός σας μας δίνει δύναμη ως Ένωση Γονέων Παπάγου-Χολαργού, να παλέψουμε με όσες δυνάμεις και δυνατότητες έχουμε, για να σας εξασφαλίσουμε το μέλλον που ζητάτε!

Γιατί οι λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν!


Δελτίο τύπου για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και το 4ο Νηπιαγωγείο και 4ο Δημοτικό σχολείο Παπάγου

Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία συζητήθηκαν οι νέες (;;;) προτάσεις κατοίκων ...