16 Σεπτεμβρίου 2022

Θεατρική Ομάδα Γονέων 2022-2023

Στα πλαίσια της ενδυνάμωσης των σχέσεων της μαθητικής κοινότητας του Δήμου, η Ένωσή μας επιχειρεί να δημιουργήσει θεατρική ομάδα γονέων και κηδεμόνων, σε συνεργασία με το Χρήστο Πίτσα, ηθοποιό και γονέα μαθητών του δήμου μας.

Είτε πρόκειται για κάποια ήδη γνωστή θεατρική παράσταση, είτε για κάποιο παραμύθι από τη λαϊκή μας παράδοση, είτε ακόμα και κάποιο έργο που θα ετοιμάσουμε από την αρχή, η συγκεκριμένη προσπάθεια δεν απαιτεί τίποτα άλλο, παρά μόνο όρεξη και κέφι για ομαδική δουλειά! Και είμαστε αισιόδοξοι ότι το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει όλους, ειδικά τα παιδιά μας!

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους γονείς και κηδεμόνες να συμπληρώσουν την φόρμα ενδιαφέροντος που μπορείτε να λάβετε στην προσωπική σας διεύθυνση e-mail από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που ανήκετεέως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022, μέσω της οποίας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την πρώτη συνάντηση γνωριμίας.

Δελτίο Τύπου σχετική με την ανυπαρξία ενεργών ΥΔΕ στα σχολεία του Δήμου

Δυστυχώς αυτό που υποστήριζε εδώ και πάνω από ένα χρόνο η Ένωση Γονέων και οι Σύλλογοι, επιβεβαιώνεται περίτρανα με τις σπασμωδικές κινήσεις...