27 Ιουνίου 2024

Για τον τραγικό θάνατο εργαζόμενου κατά την διάρκεια εργασιών στο 1ο Δημοτικό Παπάγου // ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19:30 ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων Παπάγου Χολαργού  εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Παυλόπουλου, εργαζόμενου στην υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Παπάγου Χολαργού που σκοτώθηκε εν ώρα εργασίας στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου. Ένας νέος άνθρωπος 47ετων δεν θα επιστρέψει στα παιδιά του σήμερα.

Δυστυχώς με τον πιο τραγικό τρόπο αποδείχθηκε ότι η πολιτική της έλλειψης μέτρων ασφαλείας, η πολιτική που μετράει ως κόστος τις ζωές τις δικές μας,των εργαζομένων, των παιδιών μας, η πολιτική που ακολουθεί η διοίκηση του Δήμου Παπάγου Χολαργού είναι εγκληματική.
Η Ένωση Γονέων και οι Σύλλογοι Γονέων προειδοποιήσαμε όταν δεν υπήρχαν  πιστοποιητικά ασφαλείας στα σχολεία, όταν ένα παράθυρο κατέρρευσε στο καινούργιο κτήριο του 1ου λυκείου Χολαργου και τώρα φτάσαμε στο σημείο να "θεμελιώνεται" η προκάτ αίθουσα  για την επέκταση του 1ου Νηπιαγωγείου Παπάγου, με έναν νεκρό εργαζόμενο που σκοτώθηκε την ώρα που έκοβε δέντρο στο συγκεκριμένο χώρο.
Φτάνει πια με το πάμε κι όπου βγει. Απαιτούμε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα , ώστε να επιστρέφουμε εμείς και τα παιδιά μας ασφαλείς στα σπίτια μας.

Καλούμε όλους τους Συλλόγους και τους γονείς την Παρασκευή 7.30 το απόγευμα, έξω από το 1ο Δημοτικό Παπάγου να καταθέσουμε λουλούδια στον τόπο του εγκλήματος και να πορευτούμε μέχρι το Δημαρχείο Χολαργού.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ

  Μεγάλη ανταπόκριση είχε το κάλεσμα που απηύθυνε το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων σε γονείς και Συλλόγους την Παρασκευή 28 Ιουνίου για κινητοποίησ...