23 Μαΐου 2018

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΚΤ.ΥΠ.






Στα τέλη Απριλίου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση της Ένωσης Γονέων και του Δημάρχου Παπάγου- Χολαργού κου Η. Αποστολόπουλου με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΤΥΠ (Κτιριακές Υποδομές) κ.Β. Καραγιάννη.

Η Ένωση Γονέων εκπροσωπήθηκε από την πρόεδρο κ. Μ Ξανθάκη και τον αντιπρόεδρο κο Σ. Μαργέτη, ενώ τον  δήμαρχο συνόδευε η προϊσταμένη τεχνικών υπηρεσιών κ. Βασσάλου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά όλα τα θέματα που σχετίζονται με την κατάσταση των σχολείων του Δήμου, τη δυνατότητα ανέγερσης νέων σχολικών μονάδων, τα υπάρχοντα χαρακτηρισμένα οικόπεδα και στις δύο κοινότητες, τις μελέτες κλπ.

Η Ένωση ζήτησε κι ενημερώθηκε ενδελεχώς για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, τα στάδια, τις προϋποθέσεις καθώς και τις διαδικασίες που απαιτούνται για την επίλυση των όποιων θεμάτων παρεμποδίζουν την απόδοση ολοκληρωμένων λύσεων στο κτιριακό πρόβλημα των σχολείων του δήμου μας.

Ακολούθησε συζήτηση στη διάρκεια της οποίας η πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης παρέθεσαν τα στοιχεία και τα δεδομένα που έχει στη διάθεσή της η Ένωση (αποτέλεσμα των εργασιών των επιτροπών της) σχετικά με το θέμα και ζήτησαν διευκρινίσεις ώστε να διαμορφωθεί η αντικειμενική εικόνα και να προβούν σε συμπεράσματα για την εξέλιξη της υπάρχουσας κατάστασης.



Δελτίο Τύπου σχετική με την ανυπαρξία ενεργών ΥΔΕ στα σχολεία του Δήμου

Δυστυχώς αυτό που υποστήριζε εδώ και πάνω από ένα χρόνο η Ένωση Γονέων και οι Σύλλογοι, επιβεβαιώνεται περίτρανα με τις σπασμωδικές κινήσεις...